Contact

Contact Form Demo

FAQ

Om de beste website te bouwen, vind ik het belangrijk dat wij een goede match zijn. Als we goed bij elkaar passen verloopt de samenwerking soepel.

In dit kennismakingsgesprek kijken of we of we bij elkaar passen, we bespreken nog geen details over het project. Dit gesprek is gratis. Zodra we aan de slag gaan, geldt er een tarief van €30 voor de eerste planning call.

Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het annuleren van onze afspraak. Ik begrijp dat planningen kunnen veranderen, dus als u merkt dat u een dubbele afspraak hebt of om andere redenen moet annuleren, waardeer ik het als u dit minstens 24 uur van tevoren laat weten.

Natuurlijk begrijp ik ook dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, zoals ziekte of noodgevallen. In dergelijke gevallen, stuur mij alstublieft een e-mail. Ik respecteer uw tijd en waardeer het dat u mijn tijd ook waardeert. Samen kunnen we de afspraak dan op een geschiktere tijd plannen.

De bouwtijd van een website hangt af van de complexiteit en functionaliteiten. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken worden gebouwd, terwijl een complexere website meer tijd kan vergen. Ik werk nauw samen met u om een realistische tijdlijn op te stellen en u op de hoogte te houden van de voortgang.

Een maatwerk website wordt volledig op maat ontworpen en ontwikkeld volgens uw specifieke eisen en wensen. Een template-gebaseerde website maakt gebruik van een bestaand ontwerp, dat kan worden aangepast aan uw behoeften. Maatwerk biedt meer flexibiliteit en unieke branding, terwijl templates vaak sneller en kostenefficiënter zijn.

Ik bouw vaak websites op gebruiksvriendelijke platforms zoals WordPress, waardoor u zelf eenvoudig de inhoud van je website kunt beheren en updaten. Ik zorg ervoor dat u de benodigde training krijgt om dit zelfstandig te kunnen doen.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Wanneer je je abonneert op mijn nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van al mijn nieuwste projecten en activiteiten. Het is de perfecte manier om niets te missen en altijd als eerste op de hoogte te zijn van wat ik allemaal bezig ben!

Subscription Form
Chat openen
Hoi, Hoe kan ik je helpen? 🙂